Bedrijfsfoto’s TriageExpert

Hierboven: Licht test, best een bijzondere plaat geworden.

Werken voor bedrijven, altijd spannend en interessant. Vaak zijn ze op zoek naar iets specifiekers of echt wat anders om op te vallen. Ik ben benaderd voor foto’s voor TriageExpert. Ze hebben een nieuwe website met daarin een “team” pagina waar foto’s staan en een blog waarbij ook de foto van de schrijver bij komt. Hiervoor hadden ze al een aantal bestaande foto’s blauw gemaakt om in het thema van de website te plaatsen, maar het kon strakker en mooier.

Omdat ze 5 jaar bestaan hadden ze een etentje waar dus het hele team samen zou komen en, bonus, netjes gekleed zou zijn. Dit is dus een ideaal moment om teamfoto’s te maken. Dit etentje was in het mooie, oude centrum van Amersfoort waar een heel mooi stuk oude stadsmuur staat en het zou zonde zijn om die niet te gebruiken.

Dus ik ben even aan het nadenken en aan het puzzelen geweest hoe ik op een mooie manier het team er professioneel, met het thema van de site en een beetje anders op de foto kon zetten. Een blauw thema is niet heel geschikt voor huidskleuren en een blauwe achterwand ook heel zeldzaam dus heb ik die zelf maar gemaakt.

Door mijn flitsers te kleuren kan ik met één lamp op de achtergrond (blauw gekleurd) en één op de voorgrond (een beetje oranje) een hele mooie blauwe achterwand maken. Daar heb ik wat testshots van gemaakt, ter indicatie naar TriageExpert gestuurd en na enthousiaste reactie was mijn plan dus klaar voor een snelle, soepele shoot; het resultaat zie je hieronder en bij hun zelf op de website.

triageexpert-001
triageexpert-002
triageexpert-003
triageexpert-004
triageexpert-006
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail