Optredens: EP release Het Moment, Breekpunt

Variatie op zijn best: vorige post ging over een redelijk rustig optreden, deze set was dat allesbehalve. Ik heb al eerder geschreven over Breekpunt, namelijk over de band promo’s die onder andere voor hun EP zouden worden gebruikt. Nu de EP klaar was moet dat natuurlijk uitgebreid ten toon gesteld worden en dat kan natuurlijk niet zonder fotografisch verslag.

Zo vond ik me dus op een vrijdagavond in de Rambler in Eindhoven, camera in de hand en oordoppen in. Niet dat de muziek niet om aan te horen is trouwens maar zachtjes is wel anders. De rest spreekt eigenlijk voor zich, hun spelen, het publiek vermaakt zich en ik maak foto’s. Opvallend was wel dat ná het optreden het voorprogramma (naprogramma?) nog kwam spelen. Engelstalig en wat meer grunge dan Breekpunt: King Malfunction. Ik ben natuurlijk ook nog even gebleven om daar wat plaatjes van te schieten, dat is de tweede band in de set foto’s die je hieronder kan bewonderen.

Bewegende beelden? Hier kun je een filmpje bekijken!

release-het-moment-001
release-het-moment-002
release-het-moment-003
release-het-moment-004
release-het-moment-005
release-het-moment-006
release-het-moment-007
release-het-moment-008
release-het-moment-009
release-het-moment-010
release-het-moment-011
release-het-moment-012
release-het-moment-013
release-het-moment-014
release-het-moment-015
release-het-moment-016
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Comments (1)

Laat een reactie achter