Daniël Versteegh release Metanoia

Optredens: Release Metanoia, Daniël Versteegh

Vaak ben ik bij best heftige optredens: scheurende gitaren, beukende drums en rondvliegend zweet. Toen ik gevraagd werd voor (en door) Daniël Versteegh maakte ik me ook op voor een wat rustiger avondje. Hij is bekend van o.a. het programma Beste Singer Songwriter en maakt hele mooie, rustige luisterliedjes.

Tot voor kort speelde hij altijd alleen, heel klein, met alleen zijn gitaar. Voor dit album heeft hij een band bij elkaar gezocht. Met band was het beeld heel afwisselend want, jawel, er werd af en toe toch flink op los gebeukt. Die afwisseling is voor mij als fotograaf natuurlijk ook alleen maar mooi.

De lichtshow in Tivoli De Helling en het voorprogramma van Sophie Letitre verdienen ook zeker complimenten. Ik heb, samen met wel meer mensen geloof ik, een hele leuke avond gehad en ook prachtige foto’s gemaakt, natuurlijk hieronder te zien.

release-metanoia-001
release-metanoia-002
release-metanoia-003
release-metanoia-004
release-metanoia-005
release-metanoia-006
release-metanoia-007
release-metanoia-008
release-metanoia-009
release-metanoia-010
release-metanoia-011
release-metanoia-012
release-metanoia-013
release-metanoia-014
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

 

Laat een reactie achter