Reportage: Sziget festival

De vakantie zit er weer op voor de meesten, zo ook voor mij. Alhoewel vakantie… zodra ik naar mooie en andere plekken ga ben ik natuurlijk de hele tijd aan het fotograferen en dan is het werk toch? In ieder geval het allerleukste werk.

De kenners weten het al van de titel, ik ben naar Boedapest, Hongarije geweest. Buiten dat het een waanzinnig leuke en mooie stad is wordt er ook ieder jaar het Szigetfestival georganiseerd. Sziget is een muziekfestival dat wordt gehouden op een eiland midden in de stad. Het hele eiland wordt voor vijf dagen omgebouwd tot één groot festivalterrein met bijna een half miljoen bezoekers waarvan 180.000(!) Nederlanders.

Op het terrein loopt alles door elkaar: workshops, theatervoorstellingen, kunstige dingen en natuurlijk podia voor de artiesten. Kamperen gebeurt niet op een afzonderlijk weiland maar gewoon midden op het terrein; alles wat geen pad of podium is wordt volgezet met tentjes door kamperende bezoekers. Die georganiseerde chaos maakt het erg sfeervol en gezellig.

Heb je ook een evenement? Misschien niet zo groot als deze maar wil je daar toch een gave reportage van? Kijk hier voor meer informatie en bel of mail me!

sziget-001
sziget-002
sziget-003
sziget-004
sziget-005
sziget-006
sziget-007
sziget-008
sziget-009
sziget-010
sziget-011
sziget-012
sziget-013
sziget-014
sziget-015
sziget-016
sziget-017
sziget-018
sziget-019
sziget-020
sziget-021
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail